Workshop pentru profesori, organizat de Agenţia Spaţială Europeană. Înscrierile se fac până pe 1 septembrie

0

Profesorii din învăţământul gimnazial se pot înscrie până pe 1 septembrie pentru a participa la workshop-ul e-Technology Lab, organizat de Agenţia Spaţială Europeană (ESA) în Belgia între 23 şi 25 octombrie, potrivit unei informări publicate pe site-ul Agenţiei Spaţiale Române (ROSA), relatează Agerpres.

Conform sursei citate, profesorii vor învăţa cum să folosească în clasă o serie de tehnologii educative cum ar fi Lego, Astro Pi şi Arduino pentru a vorbi despre spaţiu şi a crea activităţi interactive şi motivante pentru elevi.

De asemenea, cadrele didactice vor afla cum să utilizeze o serie de instrumente educaţionale pentru a-şi implica elevii în proiecte ESA dedicate şcolii.

Comunicatul integral al Agenției Spațiale Române:

”Agenția Spațială Română (ROSA) invită profesorii din învățământul gimnazial să se înscrie la workshop-ul e-Technology Lab, organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA) în Belgia între 23 și 25 octombrie 2019. Înscrierile sunt deschise până la data de 1 septembrie 2019.

Numărul de locuri este limitat și este destinat cadrelor didactice care predau discipline STEM în învățământul gimnazial. Vor avea prioritate profesorii care nu au mai participat, până acum, la un e-Technology Lab organizat de ESA.

Profesorii vor învăța cum să folosească în clasă o serie de tehnologii educative cum ar fi Lego, Astro Pi și Arduino pentru a vorbi despre spațiu și a crea activități interactive și motivante pentru elevi. De asemenea, cadrele didactice vor afla cum să utilizeze o serie de instrumente educaționale pentru a-și implica elevii în proiecte ESA dedicate școlii.

Workshop-ul va avea loc la Centrul de Pregătire și Învățare al Academiei ESA de la ESEC-Galaxia, situat în Transinne, Belgia.

Pe durata workshop-ului ESA va asigura cazarea, mâncarea și transportul local. Cheltuielile de deplasare până în Belgia vor fi suportate de participanți și decontate de ESA în limita a 200 de euro. Mai multe informații pot fi obținute aici.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.