Ecaterina Andronescu, într-o discuție despre cazul Caracal: ”Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc în nicio mașină străină”

0

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, joi seară, la o emisiune la Antena 3, că, începând din toamnă, ar trebui introdus în toate școlile ”un sistem de protecție a copiilor”, iar aceștia trebuie învățați să se protejeze și singuri. Ministrul a spus acest lucru în contextul cazului de la Caracal, făcând și o afirmație cel puțin neinspirată la acest moment: ”Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc în nicio mașină străină.”

”De exemplu, Alexandra – m-am interesat la Inspectoratul Școlar – mergea la școală, acum era vacanță, deci nu mergea la școală, mergea să se întâlnească cu prietenul ei. Avea abonament. Ce a determinat-o să se ducă la mașină de ocazie? (…)

Eu cred că noi va trebui, la începutul anului școlar, să introducem în toate școlile un sistem de protecție a copiilor și de a-i învăța să se și protejeze singuri, să se ferească, pentru că eu am învățat de-acasă… (…) Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc în nicio mașină străină. (…) Cred că trebuie să le repetăm și la școală (n.red. – ceea ce ne-au învățat părinții și bunicii)”, a spus ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.