Ecaterina Andronescu, despre remaniere: ”Eu niciodată nu am cerut un scaun şi nici nu m-am legat de el”

0
Foto: facebook.com/ Ministerul Educației

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat, joi, referitor la posibilitatea remanierii sale, că niciodată nu a cerut ”un scaun” şi nici nu s-a legat de el, menţionând că îşi îndeplineşte în continuare mandatul, iar dacă nu va mai fi ministru, nu are o problemă pentru că are o meserie, scrie Agerpres.

Ecaterina Andronescu a fost întrebată, în conferinţa de presă desfășurată, joi, la sediul Ministerul Educației, în legătură cu faptul că numele său s-ar fi aflat pe lista remanierilor guvernamentale.

„Eu n-am vorbit despre acest lucru, a vorbit presa, sursele presei nu le comentez, dar putem să le punem într-o anumită categorie. (…) Nu cred că cineva este legat de vreun scaun, eu niciodată nu am cerut un scaun şi nici nu m-am legat de el, ca urmare trebuie să-mi îndeplinesc misiunea pe perioada cât sunt aici. Mâine, dacă nu mai sunt aici, nu am o problemă, am o meserie”, a afirmat Andronescu.

Citește și: Ecaterina Andronescu vrea teste grilă la BAC. Ce spune despre diferențele de note și sancționarea profesorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.