Expoziția Space Adventure, la București. Locul în care poți experimenta o călătorie virtuală în spațiu

0
Foto: expozitiespatiala.ro

Space Adventure, o expoziție internațională organizată deja în cinci țări, își deschide porțile sâmbătă, 6 iulie, la Romexpo, în București. Expoziția se adresează inclusiv copiilor și va fi deschisă până în luna octombrie. Vizitatorii vor putea admira rachete, capsule spațiale, simulatoare de zbor sau costume ale astronauților NASA și chiar își pot testa abilitățile de astronaut.

Expoziția va fi deschisă în perioada 6 iulie – 15 octombrie la Romexpo, între orele 10:00 – 19:30 în zilele lucrătoare, iar în weekend între orele 10:00 – 20:30, conform informațiilor de pe pagina oficială a expoziției. Expoziția va fi închisă în zilele de luni și marți.

Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut”, este invitația adresată pasionaților de călătorii în spațiu de către organizatori:

”Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granița sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!

Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, ale cosmonauților folosiți în misiunile speciale ale NASA, ale rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor, al unui adevărat astronaut și copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!

Dacă ți-ai imaginat cum să te ascunzi în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că îți vei putea testa abilitățile astronauților în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală?”

Prețul biletelor de intrare variază între 30 de lei și 200 de lei. Detalii despre expoziție și cumpărarea biletelor găsiți pe site-ul expozitiespatiala.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.