Imagini din curtea școlii. Cum au amenajat elevii de clasa a IV-a spațiul verde la o școală din Vaslui

0
Foto: Foto: facebook.com/ Scoala Gimnaziala Elena Cuza Vaslui

Exemplele de proiecte frumoase derulate de elevi continuă, astăzi, cu cel de la Școala Gimnazială ”Elena Cuza” din Vaslui – ”Natură, viață și culoare!”. Copiii de la două clase de a IV-a au amenajat, alături de profesorii lor, spațiul verde din curtea școlii, transformându-l într-un loc mai colorat.

Elevii claselor a IV-a A și C au înfrumusețat curtea școlii unde învață, au plantat flori și au realizat mici aranjamente, iar rezultatele arată că, oricât de mică ar fi schimbarea, școala poate deveni un loc mai vesel și prietenos.

Copiii au câștigat astfel un spațiu mai atrăgător și timp petrecut în aer liber, într-un proiect ce presupune, în același timp, responsabilizare, implicare și lucru în echipă.

 ”Iată că proiectul “Gustos şi sănătos!” şi-a îndeplinit obiectivul unei frumoase amenajări în spaţiul verde al şcolii, din fondurile obţinute prin gestul umanitar al micului antreprenor. Cu forţele proprii, elevii claselor a IV-a A şi C împreună cu doamnele învăţătoare, Floria Flaviana şi Bateriuc Alina, au trudit la înfrumuseţarea împrejurimilor şcolii plantând numeroase plante decorative, realizand după principiile arhitecturii peisagistice, un aranjament floristic care dă culoare, mireasmă şi frumuseţe ochilor celor care privesc.
Am putut observa încântarea elevilor care şi-au văzut proiectul îndeplinit, i-am surprins la ferestrele claselor admirând ceea ce n-au crezut că vor realiza vreodată. Felicitări copiilor şi tuturor celor care au dat viaţă unui loc important pentru ceea ce înseamnă viaţa şcolii, cultura şcolii”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a școlii. 

Iată câteva imagini cu ceea ce au reușit să facă elevii de la Școala Gimnazială ”Elena Cuza” din Vaslui:

Foto: facebook.com/ Scoala Gimnaziala Elena Cuza Vaslui

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.