Cel mai frumos spațiu verde: O provocare pentru elevii și profesorii din Focșani. Ce au reușit să facă în grădina școlii

0
Foto: facebook.com/ Primăria Municipiului Focșani - Școala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu”:

Grădinile mai multor școli din Focșani au fost transformate în spații pline de culoare și în locuri mult mai vesele și atractive. Înscriși în competiția ”Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”, elevii și profesorii au amenajat grădinile, decorându-le cu obiecte pictate și materiale reciclabile în care au plantat flori. Într-una dintre școli, ”concurenții” au colorat chiar și trunchiul copacilor.

”Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii” este un concurs organizat de primăria din Focșani, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, care a debutat pe data de 15 aprilie 2019. Provocarea lansată școlilor era aceea de a amenaja și înfrumuseța un spațiu verde din jurul unității de învățământ.

De atunci, elevii și profesorii școlilor înscrise în competiție au început să lucreze la amenajarea spațiilor, iar ceea ce au reușit să facă unii dintre ei vă prezentăm în imaginile ce urmează.  Pe pagina de Facebook a primăriei, au fost postate imagini cu spațiile atât înainte de amenajare, cât și după ce au fost transformate, like-urile primite urmând să conteze în notarea finală întrucât concursul este unul cu premii.

Școala Gimnazială ”Alexandru Vlahuță”:

Școala Gimnazială nr.3:

Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret”:

Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”:

Școala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu”:

Școala Gimnazială Nr. 7:

Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu”:

Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”:

Foto: facebook.com/ Primăria Municipiului Focșani

Câștigătorii concursului ”Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii” vor fi desemnați pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, când juriul va acorda note pentru fiecare proiect în parte, nota finală urmând a fi media dintre nota juriului și numărul de like-uri de pe Facebook. Premiile concursului constau în excursii și acces gratuit la teatru.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.