Busy 4 Business Week, un proiect de tradiție al Asociației Studenților de la Business, aflat la a X-a ediție

0

Studenții Facultății de Business din Cluj-Napoca desfășoară, în perioada 15-19 aprilie, proiectul ”Busy 4 Business Week”, un proiect care se află, anul acesta, la a X-a ediție și care se ghidează după tema “Work to become, not to acquire”. Proiectul își propune să aducă în prim plan business-ul ca domeniu universal, în care inovația, creativitatea și pasiunea sunt cele care fac diferența.

“Problema e să știi să îți transpui pasiunea într-o idee care să îți producă venit. Noi încercăm să îi învățăm pe studenți să nu renunțe la pasiunile lor, ci să le practice într-un mod diferit”, afirmă Alexa Șerban, studentă în anul I la Facultatea de Business și coordonatoarea proiectului.

Misiunea proiectului este atât dezvoltarea unor cunoștințe privind mediul business, cât și formarea unor conexiuni durabile între actualii și viitorii antreprenori.

Temele principale de discuție sunt cele din sfera start-up-ului: înființarea unui start-up, programe de finanțare, scrierea unui plan de afaceri, leadership, inteligență emoțională și lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a păși în acest mediu.

Cine sunt speakerii acestei ediții?

Mircea Bravo – entertainer și fondator al Bravo Productions, singura agenție din România ce promovează marketing-ul nonconvențional: Mădălina Hodorog – trainer, business strategist și fondatoare Relmagine Education, Adrian Vîntu – trainer specializat pe leadership și inteligență emoțională, absolvind cursuri la universități de top din lume precum Princeton, Harvard, Berkeley și Yale, Andrei Ursachi – Business Angel și antreprenor în serie cu un portofoliu conținând 13 afaceri, Alexandru Neștian – Startarium PitchDay 2018 Winner și fondator iTux, Laurențiu Dorobanțu – Consultant, co-fondator Startupers.Club și Vice-președinte Alumni Club România, Bogdan Codreanu – co-fondator Startupers.Club și Președinte Alumni Club Romania, Edina Borza – Manager Boudoir Privé Studio, Ciprian Stănescu – Manager Ashoka Romnânia, co-fondator Global Shapers Bucharest și fondator al platformei Innovations for Tomorrow, Raul Rîșniță – Manager Service Digital Banking & Regional Manager Small Businesses la Banca Transilvania.

Participanților nu le-au fost pregătite doar conferințe și workshop-uri, ci și o serie de concursuri și premii. 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile legate de proiect, urmăriți-ne pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2304076973168346/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.