Universitatea Politehnica: Cursuri gratuite la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie pentru elevii de clasa a XII-a

0
Foto: facebook.com

BAC 2019. Universitatea Politehnica din Bucureşti va oferi cursuri gratuite de pregătire la Matematică, Fizică, Chimie şi Economie, în perioada 16 martie – 20 iulie, elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de bacalaureat în această vară şi care vor să urmeze una dintre facultăţile instituţiei de învăţământ superior.

Universitatea Politehnica din București anunță reînceperea cursurilor de pregătire gratuită.

Cursurile vor fi organizate la Matematică, Fizică, Chimie și Economie și vor avea loc în fiecare sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale, în amfiteatrele universității din clădirea Rectoratului, în perioada 16 martie – 20 iulie 2019, între orele 9,00 şi 13,00.

„Peste 200 de ore de meditaţii gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie vor avea loc în perioada următoare pentru elevii clasei a XII-a. Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti dă astfel startul unui nou program educaţional de pregătire atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de admitere în învăţământul superior, sesiunea din iulie 2019”, se arată într-un comunicat al Universității.

”Universitatea Politehnica din Bucureşti este prima instituţie de învăţământ superior din România care a demarat un astfel de program educaţional de pregătire pentru viitorii studenţi. Universitatea noastră pune la dispoziţia elevilor de liceu cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie, materii la care se şi susţin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar şi cazare gratuită în perioada probelor de concurs”, a declarat rectorul Universităţii Politehnica, Mihnea Costoiu, citat în comunicatul de presă.


Programul detaliat al cursurilor de pregătire, dar și conținutul lecțiilor pentru toate cele patru materii este următorul:

Programul de pregătire Matematică 2019

Programul de pregătire Fizică 2019

Programul de pregătire Chimie 2019

Programul de pregătire Economie 2019


Comunicatul integral al Universităţii Politehnica:

”Meditaţii gratuite pentru viitorii ingineri

Peste 200 de ore de meditaţii gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie vor avea loc în perioada următoare pentru elevii clasei a XII-a. Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti dă astfel startul unui nou program educaţional de pregătire atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de admitere în învăţământul superior, sesiunea din iulie 2019.

Cursurile de pregătire vor începe mâine, 16 martie, şi vor avea loc în fiecare sâmbătă, în perioada 16 martie – 20 iulie 2019, între orele 09:00 şi 13:00.

Profesori ai Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti vor susţine orele specifice fiecărei materii de examen (matematică, fizică, chimie şi economie) în amfiteatrele puse la dispoziţie de universitate (Clădire Rectorat Amfiteatrul AN 015, AN 017 şi AN 024).

„Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti este prima instituţie de învăţământ superior din România care a demarat un astfel de program educaţional de pregătire pentru viitorii studenţi. Universitatea noastră pune la dispoziţia elevilor de liceu cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie, materii la care se şi susţin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar şi cazare gratuită în perioada probelor de concurs”, a declarat rectorul Universităţii POLITEHNICA, Mihnea Costoiu.

Programul complet al cursurilor de pregătire este afişat pe site-ul universităţii – www.upb.ro

https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/cursuri-pregatire-admitere/.

Pentru informaţii suplimentare: e-mail: relatii.publice@upb.ro sau telefon: 021 402 9465.”

Citește și:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.