Studenţii vor să facă autostradă umană în Piaţa Universităţii din Bucureşti: ”#Șînoi, tinerii, vrem autostrăzi!”

0
Foto: facebook.com

Studenţii vor să formeze o autostradă umană, vineri, de la ora 15.00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru cel puţin un sfert de oră. Uniunea Studenţilor din România (USR) şi Forumul Tinerilor din România (FTR) se alătură astfel iniţiativei ”#şieu”, inițiate de omul de afaceri Ștefan Mandachi pentru autostrăzi în România.

Postarea de pe pagina de Facebook a Uniunii Studenților din România:

”Uniunea Studenților din România (USR) și Forumul Tinerilor din România se alătură inițiativei #șîeu și invită pe această cale toți elevii, studenții și tinerii din România să ia o pauză de la activitățile curente și să fie solidari în ceea ce își propune să fie cea mai mare mișcare civică din țara noastră din ultimele două decenii: ”România vrea autostrăzi!”

Când? – Pe 15 martie 2019, de la ora 15:00, pentru cel puțin un sfert de oră.

Unde? – Pe noi o să ne găsiți la București, în Piața Universității, acolo unde o să formăm o #AutostradăUmană.

Ești curios ce presupune asta? Hai și TU! Dacă nu poți ajunge, ia o pauză de la ceea ce faci oriunde te-ai afla!

Ce ne propunem? – Vrem să tragem un semnal de alarmă! Nu mai acceptăm și nu mai vrem să funcționăm pe principiul ”merge și așa”, trăim în secolul vitezei! Și nu vorbim doar despre viteza de pe șosele, vorbim de tehnologia și știința care avansează în fiecare secundă! Avem nevoie de EDUCAȚIE de calitate, de AUTOSTRĂZI, de SPITALE performante, avem nevoie de un CADRU SUSTENABIL în care Generația noastră să construiască!

Susținem astfel orice acțiune ce se desfășoară într-un mod vizibil și civilizat. #Șînoi, tinerii, viitorul acestei țări, vrem autostrăzi! Ne vedem în Piața Universității!”

Citește și Prima școală care se alătură mișcării ”România vrea autostrăzi”: ”Este o inițiativă civică pentru viitorul lor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.