Prima școală care se alătură mișcării ”România vrea autostrăzi”: ”Este o inițiativă civică pentru viitorul lor”

1
Foto: Captură - Video: facebook.com

Elevii și profesorii Liceului Particular Nr. 1 din Piatra-Neamț, județul Neamț, se alătură mișcării inițiate de omul de afaceri Ștefan Mandachi pentru autostrăzi în România și vor avea, vineri, la ora 15.00, o pauză de 15 minute, anunță Mediafax. 

Liceul Particular Nr.1 din Piatra-Neamț este prima școală din țară care se alătură mișcării lansate de antreprenorul Ştefan Mandachi, iar elevii au făcut și un videoclip de susținere a demersului.

„Pe 15 martie, începând cu ora 15.00, elevii mei vor avea o pauză de 15 minute. Inițiativa îmi aparține, noi am făcut filmul, este o inițiativă civică. Avem copii minori, eu sunt profesor și nu vorbim de protest. Noi nu-i spunem protest. Noi îi spunem inițiativa civică a domnului Ștefan Mandachi, adică îi apreciem ideea, susținem ideea dânsului.

Programul școlii noastre este de la ora 9.00 la ora 17.00, va fi o pauză normală, doar că am prelungit-o, în urma inițiativei la care participăm. O inițiativă civică asumată, responsabilă, pentru viitorul lor. Cei care apar în film sunt cam la un an și jumătate distanță de permis, deci au peste 16 ani. Filmulețul a fost făcut cu intenția de a responsabiliza, de a oferi elevilor o inițiativă clară la nivelul social”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul adjunct al Liceului Particular Nr. 1 Piatra Neamț, Mihai Capșa-Togan.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, din Suceava, a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. Acesta i-a provocat pe români să I se alăture și să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulți oameni de afaceri și mai multe primării s-au alăturat deja demersului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.