Ecaterina Andronescu, așteptată luni în Parlament la o dezbatere despre schimbările din educație

0
Foto: observator.tv

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, va participa, luni, în plenul Camerei Deputaților, la „Ora Guvernului”, la dezbaterea cu tema „Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc!”, transmite Mediafax.

Biroul Permanent a admis, miercuri, cererea grupului parlamentar al PNL pentru ca Ecaterina Andronescu să fie chemată, în plenul de luni al Camerei Deputaților, la „Ora Guvernului”, pentru dezbaterea cu tema „Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc!”.

Ecaterina Andronescu a fost audiată, marți, în Comisia pentru drepturile omului pe tema situației elevilor cu cerințe educaționale speciale, după ce ministrul a spus că o variantă ar fi înființarea claselor separate pentru acești copii.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a reacționat, pe Facebook, după ședința Comisiei pentru Drepturile Omului în care a fost audiată Ecaterina Andronescu, spunând că doar 5 din 19 membri ai forului au fost prezenți, iar unii colegi au venit la ședințe de cel mult două ori în două sesiuni.

„Astăzi, activitatea parlamentară: plenul, aproape gol, deşi nu se dezbătea legea cormoranilor, ci situaţia Justiţiei. Tot astăzi, în Comisia pentru Drepturile Omului (dar cât de mult li se umple gura parlamentarilor de vorbe când deplâng situația drepturilor omului) audierea ministrului Educației. Prezenți 5 din 19 membri, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor, ci problema elevilor cu CES. Dna Andronescu a venit în sfârşit. Membri Comisiei ( pe unii i-am văzut la față de cel mult două ori în două sesiuni) lipsă deși apar ca prezenți în condică și iși ridică indemnizația de sedința”, scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.