Ecaterina Andronescu: Vom da elevilor vouchere pentru adidași și costum de trening

0
Foto: ziarulteleormanul.ro

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, marți, că 600 de milioane de lei vor fi alocate pentru rechizite, pentru întreg anul şcolar, şi vouchere pentru echipament sportiv, respectiv „costum de trening și adidași”.

”Nu este prima dată când se derulează un asemenea proiect. Un proiect de rechizite şcolare pentru un număr de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat începând cu anul 2001. (…) Procedura va fi Legea achiziţiilor publice. Nu putem să fim în afara legii.

Intenţionăm ca în aceste resurse să cuprindem pentru elevii din ciclul gimnazial şi două cărţi – Limba română şi Matematică, manuale care să rămână la ei pentru că le sunt utile pentru Evaluarea de la clasa a VIII-a şi pentru ciclul liceal disciplinele care sunt discipline de examen”, a anunțat ministrul Educației.

Potrivit Ecaterinei Andronescu, elevii din învățământul obigatoriu (clasa pregătitoare – clasa a X-a) vor primi în acest an vouchere pentru echipament sportiv.

„Pentru echipamentul sportiv se dau vouchere şi fiecare îşi cumpără potrivit măsurii costum de trening şi adidaşi”, a mai precizat Andronescu.

Sursa: Mediafax

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.