Oana Moraru: ”Golanii ăștia din primărie nu sunt doar obraznici și aroganți. Au, iată, și o mămică bună”

0
Foto: rfi.ro

Reacțiile curg în cazul Șincai. Oana Moraru, consultant educațional, comentează situația creată la liceul bucureștean, dar și răspunsul oferit de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, în toată această dispută, spunând că ”golanii ăștia din primărie nu sunt doar obraznici și aroganți”, dar ”au, iată, și o mămică bună, cu aer nevinovat de dăscăliță, care le apără toate matrapazlâcurile”.

Oana Moraru scrie pe Facebook despre clauza adăugată de primarul sectorului 4 în contractul de managament cu directorii de școli din sector: ”Adică dacă Doamna în cauză vrea să repare acoperișul clădirii, o va face cu cine vrea Băluță, dar răspunderea și semnătura pe contractul cu firma care doarme acolo sub schele – le pune doamna. Directoarea liceului își asumă toate riscurile, printre orele de la catedră și alte frecușuri, iar Băluță își asumă … comisioanele.”

În ceea ce o privește pe Ecaterina Andronescu, Oana Moraru întreabă retoric cum poate aceasta ”să supere pe cineva din colegii din PSD, după ce domnu Dragnea a iertat-o așa frumos cu scrisoarea aia urâtă”.

”Golanii ăștia din primărie nu sunt doar obraznici și aroganți. Au, iată, și o mămică bună, cu aer nevinovat de dăscăliță, care le apără toate matrapazlâcurile. Numai bine dacă le găsește în arborele genealogic și câte un cadru didactic”, este concluzia Oanei Moraru.

Postarea Oanei Moraru pe rețeaua de socializare:

”Nenea primar de la sectorul 4 – Băluță – s-a apucat să modifice modelul oficial al contractului financiar-administrativ pe care trebuie să îl semneze cu Directoarea Liceului Șincai.

A pus el acolo o clauză că orice cheltuială se va face numai cu aprobarea lui și numai cu furnizorii agreați de el. Adică dacă Doamna în cauză vrea să repare acoperișul clădirii, o va face cu cine vrea Băluță, dar răspunderea și semnătura pe contractul cu firma care doarme acolo sub schele – le pune doamna. Directoarea liceului își asumă toate riscurile, printre orele de la catedră și alte frecușuri, iar Băluță își asumă … comisioanele.

Profesorii liceului și părinții au sesizat-o pe d-na Ecaterina și ghici ce răspunde aceasta: că sigur Băluță vrea binele școlii, că doar e fiu de profesori  🙂

Acuma, o înțelegem și pe d-na Ministru. Cum să supere ea pe cineva din colegii din PSD după ce domnu Dragnea a iertat-o așa frumos cu scrisoarea aia urâtă, cu tot? Dacă tot s-a sacrificat Domnia Sa să salveze educația în România cu un al patrulea glorios mandat, de ce să n-o sacrifice și pe Doamna Directoare, că, nah, are mai mult curaj decât a avut ea după ce a anunțat că nu e de vânzare?!

Golanii ăștia din primărie nu sunt doar obraznici și aroganți. Au, iată, și o mămică bună, cu aer nevinovat de dăscăliță, care le apără toate matrapazlâcurile. Numai bine dacă le găsește în arborele genealogic și câte un cadru didactic.”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.