Ministrul Educației: ”Noi putem să suspendăm cursurile la recomandarea Ministerului Sănătăţii”

0
Foto: facebook.com/www.edu.ro/

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat marţi, că, la recomandarea Ministerului Sănătăţii, pot fi suspendate cursurile în contextul răspândirii gripei. Ministrul a precizat că numai într-o zi au fost înregistrate în şcoli 500 de cazuri noi de gripă şi 800 de răceală.

„Noi putem să suspendăm cursurile la recomandarea Ministerului Sănătăţii. Asta am făcut vineri, după 24 ianuarie. Ministerul Sănătăţii, dat fiind că era vorba despre o punte de o zi, ne-a recomandat acest lucru şi, fără îndoială, am luat măsura necesară. În fiecare zi, suntem în contact cu Ministerul Sănătăţii şi la această recomandare luăm imediat măsura. Avem o echipă, cea care se ocupă de învăţământul preuniversitar – secretar de stat, director de învăţământ preuniversitar, care sunt în contact permanent. Suntem cu toată atenţia în priză, să nu credeţi că tratăm neserios acest lucru”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Ministrul Educației a precizat că numai într-o zi au fost înregistrate în şcoli 500 de cazuri noi de gripă şi 800 de răceală.

„500 de cazuri de gripă şi 800 de răceală astăzi, cele care s-ar adăuga celor 1.600 de care vă spuneam ieri”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.