Ateliere, noi spectacole și Escape Room, la Opera Comică pentru Copii

0
Foto: facebook.com/OperaComica/

Opera Comică pentru Copii anunță că, în perioada 21 ianuarie – 31 mai 2019, va organiza Atelierele „Micul Artist” și invită publicul la spectacolul de pantomimă ”Copiii în ţara minunilor”, care a avut premiera în acest weekend. 

Opera Comică pentru Copii a deschis anul 2019 cu premiera spectacolului de pantomimă ”Copiii în ţara minunilor”. În regia lui Silviu Oltean, spectacolul ”îmbină frumuseţea poveştilor şi a personajelor clasice cu metodele inovative ale teatrului non-verbal”, fiind ”bazat aproape în totalitate pe mimică, pe expresivitatea corporală a protagoniştilor, pe mişcări coregrafice, lumini şi o serie de alte efecte speciale”, se arată într-un comunicat de presă al instituției, transmis Agerpres.

Cei care nu au văzut premiera pot cumpăra bilete la una dintre celelalte patru reprezentaţii programate pentru luna aceasta, în 19, 20, 26 şi 27 ianuarie.

Preselecţii pentru Atelierele „Micul Artist”

În perioada 14 – 19 ianuarie, la Opera Comică pentru Copii au loc preselecţiile pentru Atelierele „Micul Artist”, care se vor desfăşura în perioada 21 ianuarie – 31 mai 2019.

Părinţii care doresc să îşi înscrie copiii mai pot găsi locuri disponibile la următoarele ateliere: Atelierul de Cor jr. (copii între 5-7 ani), Atelierul de Cor (copii peste 7 ani), Atelierul de Musical, Atelierul de Blockflote, Atelierul de Balet, Laboratorul de Păpuşi, Atelierul de Benzi desenate, Atelierul de Pantomimă, Atelierul de Actorie, Atelierul de Scriere Creativă, Atelierul de Desen, Cercul de lectură şi scriere creativă, Atelierul de Dansuri Populare, Atelierul de Step, Atelierul de Oratorie şi Atelierul de Debate.

Înscrierile se pot face doar la preselecţii, la data şi ora anunţate pentru fiecare atelier în parte. Detalii despre ateliere şi programul înscrierilor puteţi găsi pe site-ul instituţiei.

Totodată, Opera Comică pentru Copii anunță că, de Ziua Culturii Române, va ajunge la Buzău cu spectacolul „Joc şi Rock”, o adaptare după opereta „Crai nou” de Ciprian Porumbescu, pe versuri de Vasile Alecsandri, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. În 15 ianuarie, la Teatrul „George Ciprian” din Buzău vor avea loc două reprezentaţii de gală ale spectacolului, la orele 16:30 şi 19:00.

În continuare, pe 19, 20, 26 şi 27 ianuarie, opera „Colombina se întoarce” revine pe scena Operei Comice pentru Copii, în Sala Mozart. În zilele de 19, 20, 25, 26 şi 27 ianuarie copiii, însoţiţi de părinţi, sunt aşteptaţi să descopere „Lumea Păpuşilor”, într-un spectacol de balet unde vor cunoaşte povestea de iubire a unor tineri logodiţi, încercaţi de întâmplări ciudate.

Escape Room

Vacanţa continuă la Opera Comică pentru Copii cu activităţile Escape Room. Până pe 27 ianuarie, în fiecare weekend, de vineri până duminică, cele două camere Escape Room, decorate ca-n poveştile „Harap Alb” şi „Punguţa cu doi bani”, sunt pregătite cu cele mai interesante indicii pentru cei mici.

Astfel, toţi copiii cu vârsta de cel puţin 7 ani vor trebui să îşi demonstreze abilităţile de desluşire a indiciilor oferite pentru a ieşi din cameră într-o oră. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here