O lume de basm, într-o librărie din Oradea. Poveștile prind viață prin joacă și creativitate FOTO

0
Foto: facebook.com/librariacairparavel/

O librărie ca-n povești există în municipiul Oradea. Două mame îndrăgostite de literatură au deschis un centru de lectură, artă, muzică și joacă în care poveștile copilăriei prind viață, scrie oradeaindirect.ro.

Laura Clintoc și Daniela Lunga au deschis librăria la sfârșitul anului 2018, după 7 luni în care s-a muncit extrem de mult.

”Credem într-o lume magică a copilăriei unde poveștile prind viață prin joacă și creativitate. Oferim copiilor ample opțiuni de a-și dezvolta gustul pentru artă narativă, artă vizuală, muzică și știință sau pur și simplu pentru a se relaxa într-un spatiu imaginativ”, este povestea librăriei.

În acest „tărâm al poveștilor” copiii vin cu părinții și pleacă acasă fie cu o carte cumpărată, fie după ce au răsfoit mai multe volume în bibliotecă. În plus, adulții pot socializa într-o atmosferă caldă la o cană de ceai sau o ceașcă de cafea.

La Librăria Cair Paravel, interiorul „librăriei copiilor” dispune de un spațiu generos, de 170 de mp, în care au fost create imagini, prin simboluri ale Narniei (castelul, cufărul, felinarul). Tot aici au loc si ateliere creative.

Foto: facebook.com/librariacairparavel/

Citește și:

Citește și Silvia Mușătoiu, directorul Colegiului Șincai: ”Aș elimina cu totul politica din învățământ pentru că nu va merge niciodată ceva”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.