Transportul public școlar, introdus la Timișoara pentru elevii din patru cartiere

0
Foto: facebook.com

Primăria Timişoara introduce, din 14 ianuarie, odată cu reluarea cursurilor şcolare, patru linii de transport special, destinat doar elevilor din patru cartiere cu densitate mare a populaţiei şcolare care învaţă la liceele din centrul oraşului, urmând ca sistemul să se extindă şi spre alte licee, informează Agerpres.

Serviciul de Transport Public Timişoara (STPT) introduce în premieră transportul public şcolar, primii beneficiari fiind elevii din patru cartiere (Circumvalaţiunii, Lipovei, Şagului şi Soarelui), care învaţă la patru licee din centrul oraşului, respectiv, „C.D. Loga”, Pedagogic „Carmen Sylva”, „E. Ungureanu” şi „I.C.Brătianu”. Transportul se va face cu minibuze, din cartier la şcoală şi înapoi”, a declarat presei, marţi, primarul Nicolae Robu.

Edilul spune că microbuzele vor pleca după un orar fix din cartiere, începând cu ora 7.10 pentru cel mai îndepărtat cartier, până la ora 7.45, pentru cel mai apropiat de destinaţie, iar la întoarcere vor pleca din staţiile cap de linie ale şcolilor, pentru spre fiecare cartier, la orele 12.10, la 13.10, respectiv la 14.10.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.