Școli închise pentru a treia zi. Cursurile rămân suspendate miercuri în zeci de școli din Timiș

0
Foto: pixabay.com

Elevii din mai multe școli din județul Timiș stau și miercuri acasă. 29 de unități de învățământ vor fi închise pentru a treia zi, din cauză că nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă curentă sau căldură, în urma ninsorii abundente, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, marți, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, s-a luat decizia ca 29 de unități de învățământ din județ să fie închise și miercuri, în urma ninsorii abundente de la sfârșitul săptămânii trecute.

Decizia a fost luată pentru că spațiile în care funcționează aceste școli nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă curentă sau căldură.

Unitățile de învățământ închise și miercuri în județul Timiș sunt: Fârdea, Topolovăț, Chevereș Dragșina, Bethausen, Secaș, Grădinița cu Program Prelungit Făget, structura Temerești, Școala 12 Lugoj Măguri, Criciova, Sacoșu Turcesc – structura Berini, Sacoșu Turcesc – Otvești, Pișchia – structura Bencecu de Sus, V.V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Mănăștiur, Ghizela, Margina, Belinț, Știuca, Charlottenburg, Brestovăț, Ohaba Forgaci, Boldur (localitatea Jabăr), Găvojdia și Libling (Cerna).

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, marți erau 29 de linii de electricitate de medie tensiune nealimentate parțial, fiind afectate 30 de localități. Astfel, marți, 18.000 de locuitori din județul Timiș nu aveau energie electrică în locuințe.

Citește și Liber de la muncă pentru unul dintre părinți, atunci când școlile sunt închise – proiect de lege

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.